Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Accessoires

Filter

Kleur band

Breedte

Prijs

Materiaal band

Kleur band

Breedte

Prijs

Materiaal band

Accessoires

Bijna alle bekende horlogemerken brengen naast hun horloge collectie ook een accessoire lijn op de markt. Alhoewel Kiber® natuurlijk zichzelf echt als horlogemerk positioneert zal in de toekomst zeker een accessoire lijn geïntroduceerd worden.

Uiteraard helemaal passend bij de horloge collectie van Kiber® beperken we ons momenteel nog tot onze luxe travelcase en horlogebanden.

Uitbereiding in de toekomst

Ons zoekveld richt zich op de lifestyle hoek met de focys op leuke, bruikbare en hippe horloge accessoires. Je zou kunnen denken aan sieraden en bijvoorbeeld leuke textielproducten. Voor nu een verassing voor later! Vooralsnog concentreert Kiber® zich helemaal op de verdere ontwikkeling van de horloge collectie, bezoek ons regelmatig of schrijf je in voor het ontvangen van onze Kiber® nieuwbrief zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen.

Design en trendgevoeligheid

De horloges accessoires van Kiber® moeten passen in het modebeeld van nu en moeten aansluiten op de kleding van de huidige modebewuste man. Leeftijd speelt hierbij geen rol. De huidige modetrends worden door Kiber® nauwgezet gevolgd!

Het assortiment van Kiber®

Kiberwatches heeft op dit moment een beperkt aantal horloges accessoires passend bij Automaten, Chronografen of Quartz. Dit is allemaal verkrijgbaar bij Kiberwatches.com Ook design horlogebanden zijn er in diverse uitvoeringen. Wel zo stijlvol als alles goed op elkaar aansluit!

Kiber® gelooft in de lange termijn

Merken komen vaak snel, worden kort héél groot en verdwijnen dan in een nog hoger tempo. Kiber® bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. En over 20 jaar zijn wij er nog. Dat is een belangrijke doelstelling van dit oer Hollandse horloge merk. Dan kan alleen als je klantvriendelijk bent en topkwaliteit levert.

Design horloge accessoires ontwikkelen is gewoon leuk!

Accessoires ontwikkelen voor Kiber® is een groot plezier, het dragen ervan moet een nog groter plezier zijn. Kiber® besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp, productie en kwaliteitscontrole van de collectie. Kiber® zoekt bij het ontwerp altijd naar de beste materialen en combineert dat met een eerlijke prijsstelling. Value for money, daar wordt iedereen blij van, geloven wij.

De klant is Koning!

De klant staat bij ons op 1, je kunt ons ook altijd gewoon bellen of e-mailen als je een vraag hebt, bij Kiber® krijg je altijd een persoonlijk reply. Niet van een machine maar gewoon van een gepassioneerd medewerker van ons mooie merk.

Onze state-of-the-art webshop ondersteunt primair de positionering en verkoop van ons merk, wij zijn echt één van de eerste merken die zich in het verleden reeds volledig hebben gericht op internet verkoop, dat doen we als gezegd namelijk al sinds 2008!