Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Horlogedoos heren

Filter

Horlogedoos heren

Iedere horloge liefhebber zorgt natuurlijk dat zijn of haar trots bezit goed kan worden opgeborgen in een horlogedoos voor heren. Thuis zal je dat niet altijd doen, de ervaring leert natuurlijk dat het horloge op een vaste plek wordt neergelegd voor het slapen gaan.

Maar zo anders is het als men op reis gaat

Met name voor de man is het een dingetje, ook al omdat een horloge zo’n beetje het enige luxe sieraad is voor hem. De dames gebruiken vaak de beautycase of tas hiervoor maar de man heeft dit vaak niet tot zijn beschikking. En je wilt toch graag dat je horloges netjes blijven!

En om nu je horloge achteloos in een koffer te gooien, dat is ook zowat. De mannen van Kiber® hebben daar eens goed over nagedacht.

Ruimte voor meerdere horloges

Voorwaarde bij de ontwikkeling was wel, dat er ruimte moest zijn voor meerdere horloges. Maar ook voor eventuele andere waardevolle spullen. Veel cases zijn echt alleen maar geschikt voor horloges maar wij gaan – net als bij de horloges – vaak voor een multipurpose toepassing.

Belangrijk is dat de horloges dan ook werkelijk goed beschermd zijn. Een hardcase horlogedoos is dan wel wenselijk. Uiteraard zonder de luxe uitstraling te verliezen. Daarom hebben we gekozen voor een volledig lederen hardcase uitvoering.

Zeer luxe afwerking van de horlogebox

De afwerking van onze horlogedoos heren is aan de buitenzijde van kalfsleder, afgewerkt met de klassieke Kiber® branding. De sluiting is afgewerkt met een goed werkende rits welke gemakkelijk te openen en sluiten is. Kortom, de Kiber travel case is de ultieme reisgenoot voor bescherming van je horloges.

Kiber® gelooft in de lange termijn

Merken komen vaak snel, worden kort héél groot en verdwijnen dan in een nog hoger tempo. Kiber® bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. En over 20 jaar zijn wij er nog. Dat is een belangrijke doelstelling van dit oer Hollandse horloge merk. Dan kan alleen als je klantvriendelijk bent en topkwaliteit levert.

Een design horlogebox ontwikkelen is gewoon leuk!

Accessoires ontwikkelen voor Kiber® is een groot plezier, het dragen ervan moet een nog groter plezier zijn. Kiber® besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp, productie en kwaliteitscontrole van de accessoire collectie. Kiber® zoekt bij het ontwerp altijd naar de beste materialen om een accessoire te maken en combineert dat met een eerlijke prijsstelling. Value for money, daar wordt iedereen blij van, geloven wij.

De klant is Koning!

De klant staat bij ons op 1, je kunt ons ook altijd gewoon bellen of e-mailen als je een vraag hebt, bij Kiber® krijg je altijd een persoonlijk reply. Niet van een machine maar gewoon van een gepassioneerd medewerker van ons mooie merk.

Onze state-of-the-art webshop ondersteunt primair de positionering en verkoop van ons merk, wij zijn echt één van de eerste merken die zich in het verleden reeds volledig hebben gericht op internet verkoop, dat doen we als gezegd namelijk al sinds 2008!

De volgende stap van Kiber®

Nu is het tijd voor the next level. Nieuwe mensen, een groter, jonger en dynamisch team, een nieuwe webshop, nieuwe modellen, zelfs een nieuw logo voor alle nieuwe modellen die eraan komen en een zeer select gezelschap van selfsupporting dealers moeten gaan zorgen voor de verdere groei van het Nederlandse merk Kiber®. De accessoires zijn voor Kiber® een steeds belangrijker segment geworden. Met name uitstraling en topkwaliteit zijn hier belangrijke uitgangspunten.

Inspiratie is belangrijk bij de ontwikkeling van accessoires

De inspiratie voor de ontwikkeling van nieuwe accessoires van Kiber® komt overal vandaan. Autosport, motorsport, duiksport en mode zijn belangrijke bronnen voor de ontwikkeling van nieuwe accessoires. Het van origine Nederlandse horlogemerk Kiber® is stijlvol, trendy en kwalitatief hoogstaand!

Echter is onze werkelijke bron van inspiratie natuurlijk onze modebewuste klant. Niets is zo leuk complimenten en feedback te ontvangen op de door Kiber® ontwikkelde modellen.