Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Batterij vervangen horloge

Kiber® biedt u de service om de batterij van uw horloge te laten vervangen. Wanneer u wilt dat wij de batterij vervangen van uw horloge dan kunt u deze naar ons opsturen. Bekijk het juiste proces op onze retourpagina en verstuur het horloge aangetekend via een vervoerder naar keuze naar onderstaand adres

Kiber Watches
Tulpstraat 79/81
2282NN Rijswijk

Wij sturen het horloge per UPS weer aan u retour. De gemiddelde doorlooptijd bedraagt ongeveer 2 weken. Kiber® maakt gebruikt van een goede kwaliteit batterijen zodat u lang kunt genieten van uw horloge.

De kosten voor het vervangen van de batterij

Wij maken een onderscheid in de kosten voor een batterij vervangen bij waterdichte en niet waterdichte horloges. De kosten zijn als volgt:

  • Voor een horloge zonder waterdichtheids test: € 20.-
  • Voor een horloge met waterdichtheids test: €. 25.-

U ontvangt van ons per e-mail een bericht wanneer het horloge klaar is met een rekening voor het vervangen van de batterij. Wij zullen ook een betaallink toevoegen waardoor u gemakkelijk en snel de betaling kunt voltooien met de betaalmethode naar keuze. Na ontvangst van uw betaling gaan wij het horloge aan u retour sturen.

Zelf de batterij van uw horloge vervangen

Wilt u graag zelf de batterij van uw horloge vervangen? Wij zouden u altijd aanraden dit door een specialist te laten doen, zeker wanneer u een waterdicht horloge heeft. Dit is erg belangrijk zodat de garantie op uw uurwerk niet vervalt.