Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Heren horloge – Kiber Iluma – RVS goud

REF: 3010/1054

De Kiber Iluma – RVS goud is te herkennen aan een zeer duidelijk afleesbare tijd- , dag- EN datum aanduiding. Iets wat je niet vaak tegenkomt en al helemaal niet een dergelijke prijsklasse.

Dit horloge wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking.

199,-

(Incl. BTW)

Binnenkort weer op voorraad

Bestellingen na 22 december worden 5 januari verzonden.
Gratis verzending op alle horloges binnen Nederland en België

Andere kleuren

Verzending binnen
24 uur
Niet goed, geld
terug
24 maanden garantie
op uurwerken
Verstuurd met
UPS

Specificaties

Kast

Materiaal
RVS

Diameter
42 mm

Hoogte
14mm

Lunette
(n.v.t.)

Glas
Gecoat, gehard en ontspiegeld mineraal glas

Waterdichtheid
5ATM

Wijzerplaat

Kleur

Indicatoren
Uren, minuten, seconden

Band

Kleur
Bruin

Materiaal
Leder met croq print

Sluiting
RVS

Uurwerk

Fabrikant
(n.v.t.)

Kaliber
2405

Garantie
24 maanden

Kiber Iluma – RVS Goud

Kiber Iluma – RVS goud. Ongeëvenaard inventief en zorgt voor ultieme duidelijkheid. DAG & NACHT! De Kiber Iluma is van alle gemakken voorzien om zowel overdag als gedurende de nacht de tijd, dat en datum te lezen. Kiber® laat met de Iluma alles samen komen in één horloge. De Kiber Iluma – RVS goud is te herkennen aan een zeer duidelijk afleesbare tijd- , dag- EN datum aanduiding. Iets wat je niet vaak tegenkomt en al helemaal niet een dergelijke prijsklasse. Wij gaan hierin zelfs een stapje verder, de dag aanduiding is zowel in het Engels als in het Frans in te stellen. Hoe is de Kiber Iluma opgebouwd?

Design van de Kiber Iluma – RVS goud

Aan de buitenkant is de Kiber Iluma al een prachtig plaatje. De mooie geborstelde hoogwaardige 316L RVS horlogekast trekt direct de aandacht en is ook verkrijgbaar in staal kleur. De horlogekast wordt afgedicht door een mineraal geharde glasplaat met een kras vaste coating. De aandacht vloeit vervolgens over naar de wijzerplaat. Daarbij zien we op de datumpositie een loop in druppelvorm waardoor de datum en dag duidelijk afgelezen kan worden. De grote en chique nummering dragen bij aan het complete plaatje. De wijzers en cijfers zijn zorgvuldig ontworpen om er esthetisch mooi uit te zien maar ook om 24/7 duidelijk zichtbaar te zijn.

De wijzerplaat

Onder deze wijzers en cijfers zit een electro luminescente wijzerplaat en dat is niet zonder reden. De electro luminescente wijzerplaat is gemaakt van een speciale folie waarop de wijzers gedrukt zijn. Dit levert het duidelijke contrast op wanneer de wijzerplaat oplicht. De wijzerplaat wordt opgelicht door op de pusher aan de zijkant te drukken. Dit zorgt er vervolgens voor dat de wijzerplaat 3 seconden lang oplicht en de donkere duidelijke wijzers en nummers goed te zien zijn.

Het Hart van het horloge is onder de wijzerplaat te vinden. De Kiber Iluma – RVS goud wordt namelijk aangedreven door het uiterst betrouwbaar Japanse kwaliteitsuurwerk van Miyota (van Citizen), wat al jaren lang quartz uurwerken van hoog niveau weet te produceren. 24 maanden garantie is de standaard op het accurate quartz uurwerk van de Kiber Iluma – RVS goud.

Horlogeband

We hebben wij het ontwerp van de Kiber Iluma rekening gehouden met verschillende smaken van onze horlogedragers. Zo hebben we deze goudkleurige variant uitgevoerd met een chique bruin lederen horlogeband met bijpassende gouden sluiting maar is er ook een stalen variant verkrijgbaar met een stoere milanese band of een chique zwart lederen horlogeband met krokodillenprint. Onderling uitwisselen van de banden kan natuurlijk ook. Hier lees je hoe je een horlogeband kan vervangen.

Dus wanneer je op zoek bent naar het ideale horloge wat je dag en nacht kan dragen en waarop je ook altijd kan zien hoe laat het is, welke dag het is en welke datum het is dan is de Kiber Iluma RVS goud het perfecte horloge. Naast deze praktische eigenschappen is het ook een echt sieraad om je pols. Of je nu kiest voor deze Kiber Iluma – RVS goud, de staal kleurige met milanese band of met zwart leren band met krokodillenprint.

Het is zoals aangegeven ook mogelijk om de banden onderling uit te wisselen dus gaat je voorkeur uit naar een goudkleurige kast met een zwart lederen band? Geen probleem, je kan ze zelf eenvoudig wisselen. Voor iedereen is er een geschikte Kiber Iluma.

Specs Kiber®️ Iluma

Uurwerk: Quartz
Herkomst: Japan
Kaliber: 2405
Positie datum aanduiding: op 3 uur
Positie dag aanduiding: op 3 uur
Kast: roestvrij staal 316L (goudkleur = roestvrijstaal 316L – Ionplated)
Diameter kast: 42mm
Hoogte kast: 14mm
Achterkant kast: roestvrij staal
Water resistent (ATM): 5ATM
Wijzerplaatkleur: off white in ruststand, blauw bij activeren verlichting
Glas: gecoat, gehard en ontspiegeld mineraal glas
Band: leder met croq print finish
Garantie termijn: 24 maanden op het uurwerk