Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Horloge automatic

Wat is eigenlijk een horloge automatic of automatisch horloge?

Een horloge automatic heeft een zelfopwindend mechanisme. Dat betekent dus dat het horloge automatisch wordt opgewonden door bewegingen van de pols, je hoeft het nog steeds mechanische horloge niet meer dagelijks zelf op te winden. Een rotor in het horloge zet de polsbewegingen in om een veer te spannen die het uurwerk automatisch opwindt.

Als je een horloge automatic niet draagt zal het uiteindelijk stil staan. Bij de betere uurwerken kan het horloge van wel 24 tot 36 uur zonder beweging de juiste tijd aangeven! Dat noemen we een gangreserve. De gebruikte uurwerken in Kiber® horloges behoren tot de beste van de wereld en scharen zich dan ook in deze categorie.

Horloge automatic van Kiber®

De automatische horloges van Kiber® zijn kwalitatief van een zeer hoog niveau. Bij de ontwikkeling wordt altijd gelet op materiaalgebruik, design en gebruikersgemak. Voeg daar onze passie aan toe en je hebt alle sleutelwoorden voor ontwikkeling van onze horlogemodellen. Door te kiezen voor een automatisch horloge zijn batterijen overbodig, want het horloge wordt tenslotte automatisch mechanisch aangedreven.

Als je het dan ook goed bekijkt is een Kiber® horloge automatic dus nog duurzaam ook!

Inspiratie

De inspiratie voor de ontwikkeling van nieuwe automatische horloge modellen van Kiber® komt overal vandaan. Autosport, motorsport, duiksport en mode zijn belangrijke bronnen voor de ontwikkeling van nieuwe modellen. Het van origine Nederlandse horlogemerk Kiber® is stijlvol, trendy en kwalitatief hoogstaand!

Echter is onze werkelijke bron van inspiratie natuurlijk onze klant, dat ben jij! Niets is zo leuk complimenten en feedback te ontvangen op de door Kiber® ontwikkelde modellen.

Voordelen van een Kiber horloge automatic:

  • Geen batterijen in een Kiber® horloge automatic, dus schone energie
  • Mechanisch automatische uurwerken hebben bij enig onderhoud een langere levensduur
  • Het horloge ‘leeft’, gebruikt u hem niet staat ie stil, als je hem weer gaat dragen gaat het horloge weer aan het werk voor je
  • De Kiber® automatic horloges zijn duurzaam
  • Een Kiber® horloge automatic is vooral mooi!

Over gangreserve

De Kiber® Automatische horloges kun je dus prima 1 tot 2 dagen wegleggen voordat het stil zal staan. Als ie uiteindelijk stil staat kun je het horloge weer activeren door hem eerst op tijd te zetten, dan éénmalig 10 tot 20 slagen op te winden. Dus helemaal automatisch is het uiteindelijk toch niet…-)

Draag je hem dan weer de hele dag dan zal de gangreserve door beweging van de pols weer optimaal zijn!

Ga je ook voor stijl, kwaliteit en duurzaamheid? Kies dan voor Kiber®