Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Horlogeband op maat

Maak je horlogeband op maat met deze watch tool

Wanneer u een Kiber horloge koopt kan het voorkomen dat u de band op maat wilt maken voor de grootte van uw pols. Dit is het geval bij horloges met stalen banden en/of mesh banden. In het geval van een lederen horlogeband kan het voorkomen dat u de band na verloop van tijd wilt verwisselen voor een andere horlogeband. Dit is geen enkel probleem.

Door middel van de onderstaande video’s leggen wij u stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan bij het verwisselen of op maat maken van een Kiber horlogeband.

Hoe maak je je horlogeband op maat?

Stalen horlogeband

Om een stalen horlogeband op maat te maken maakt u gebruik van de Kiber Watch Tool. Deze wordt gratis bij ieder horloge meegeleverd. In de video laat Richard Kies u zien hoe u de maat van een stalen horlogeband aan kunt passen.

Mesh horlogeband

Alles wat u nodig heeft om een mesh horlogeband op maat te maken is een schroevedraaier. Hoe dit in zijn werk gaat laat Richard Kies u zien in de bovenstaande video.

Lederen horlogeband

Wilt u de lederen horlogeband van uw Kiber horloge verwisselen dan is dat geen probleem. De horlogeband zit door middel van twee veerpinnetjes bevestigd aan het horloge. Hoe u deze los krijgt en kunt vervangen toont Richard Kies u in de bovenstaande video.