Horlogeband op maat

Wanneer u een Kiber horloge koopt kan het voorkomen dat u de band op maat wilt maken voor de grootte van uw pols. Dit is het geval bij horloges met stalen banden en/of mesh banden. In het geval van een lederen horlogeband kan het voorkomen dat u de band na verloop van tijd wilt verwisselen voor een andere horlogeband. Dit is geen enkel probleem.

Door middel van de onderstaande video’s leggen wij u stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan bij het verwisselen of op maat maken van een Kiber horlogeband.

Hoe maak je je horlogeband op maat?

Stalen horlogeband op maat maken

Om een stalen horlogeband op maat te maken maakt u gebruik van de Kiber Watch Tool. Deze wordt gratis bij ieder horloge meegeleverd. In de video laat Richard Kies u zien hoe u een stalen horlogeband op maat kunt maken.

Mesh horlogeband op maat maken

Alles wat u nodig heeft om een mesh horlogeband op maat te maken is een schroevedraaier. Hoe dit in zijn werk gaat laat Richard Kies u zien in de bovenstaande video.

Lederen horlogeband op maat maken

Wilt u de lederen horlogeband van uw Kiber horloge verwisselen dan is dat geen probleem. De horlogeband zit door middel van twee veerpinnetjes bevestigd aan het horloge. Hoe u deze los krijgt en kunt vervangen toont Richard Kies u in de bovenstaande video.