Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Horloges voor slechtzienden

Horloges voor slechtzienden

Bent u op zoek naar een horloge voor slechtzienden? Kiber Watches heeft speciaal voor slechtzienden de Kiber Iluma ontwikkeld. Met de Kiber Iluma bent u gemakkelijk op de hoogte van de tijd, de dag en de datum. De Iluma is voorzien van extra grote en duidelijke cijfers, een vergootglas bij de dag en de datum en heeft een speciaal ontwikkelde wijzerplaat welke kan oplichten als u aan de rechterzijde van de klok op het knopje drukt. 

Kiber heeft als één van de weinige horlogemerken een horloges voor slechtzienden ontwikkeld.

Belangrijk is natuurlijk het altijd goed visueel kunnen waarnemen van de tijd. Ook ’s-Nachts kan de Kiber Iluma, het horloge voor slechtzienden namelijk goed uit de voeten. Door een simpele druk op de knop wordt de wijzerplaat helemaal verlicht. Door de grote cijfers op het horloge, de duidelijk contrasterende wijzers en het grote oppervlak van de wijzerplaat is het horloge altijd goed afleesbaar. Zelfs aan de datum en dagaanduiding is gedacht, deze zijn geplaatst on een vergrootglas. Functioneel moet echter ook chique zijn van Kiber, want het mindere oog wil ook wel wat!

De tijd vragen is verleden tijd met onze Kiber horloges

Kiber richt zich voornamelijk op herenhorloges. Met de horloges voor slechtzienden, bent u niet meer afhankelijk van anderen. Het uurwerk geeft altijd exact de juiste tijd weer. De Iluma is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, kies daarom een uitvoering die het beste bij u past. 

Kiber Watches

Bij Kiber Watches bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten. Kiber is een Nederlands merk welke is opgericht in 2005. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij service en kwaliteit garanderen. Onze horloges voor slechtzienden zijn gemakkelijk in gebruik en zien eruit als een normaal uurwerk.