Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Jubileumhorloge

Bij een jubileum hoort een cadeau! Het is een traditie bij veel bedrijven om jubilerende medewerkers te belonen met een mooi geschenk. Het traditionele gouden horloge bij 40 jaar dienstverband verliest echter terrein. Een horloge is namelijk erg persoonlijk.

Kiber® jubileumhorloges

Kiber® heeft een uitgebreid programma met diverse jubileum horloges. Verschillende modellen welke kunnen aansluiten op diverse doelgroepen. Voor jong en oud en van sportief tot klassiek. Natuurlijk is er binnen elk prijssegment een jubileumhorloge te verkrijgen.

Persoonlijk

Om een Kiber® jubileumhorloge extra persoonlijk te maken wordt de achterzijde van het horloge voorzien van een tekst, datum of logo van het bedrijf. Er is veel mogelijk! Ook het toevoegen van een persoonlijk kaartje behoort tot de mogelijkheden. Wel zo leuk om een jubileumhorloge te ontvangen met een persoonlijke boodschap van de gever.

De modellen

Automatische horloges van Kiber®

De automatische horloges van Kiber® zijn kwalitatief van een zeer hoog niveau. Bij de ontwikkeling wordt altijd gelet op materiaalgebruik, design en gebruikersgemak. Voeg daar passie aan toe en je hebt alle sleutelwoorden voor ontwikkeling van onze horlogemodellen. Door te kiezen voor een automatisch horloge zijn batterijen overbodig, want het horloge wordt mechanisch aangedreven.

Eigenlijk is een Kiber® automatisch horloge dus nog duurzaam ook!

De Chronograaf van Kiber®

De chronograaf quartz collectie van Kiber® is de meest uitgebreide collectie. Het merk Kiber® is het meest te herkennen in deze groep. De sportieve en soms ook klassieke uitstraling van het merk passen uitstekend bij de productgroep quartz chronografen. De liefde voor racen, snelheid en tijdsmeting horen natuurlijk allemaal bij een horloge met chronograaf. Kijk, geniet en bestel de mooiste Kiber® chronografen!

Op al onze quartz chronograaf uurwerken verlenen wij 24 maanden fabrieksgarantie.

Iluma

De Kiber® Iluma is te herkennen aan een zeer duidelijk afleesbare tijd-, dag- en datum aanduiding. Een uniek design! Door de slimme elektro luminescente wijzerplaat kunt u ook in het donker de tijd goed aflezen. Wel zo handig.

In de eerste instantie is de Kiber® Iluma speciaal ontwikkeld voor senioren die wat moeite hadden om de tijd waar te nemen op hun horloge. Kiber® zag het als een uitdaging om speciaal voor deze doelgroep een kwalitatief en goed leesbaar horloge te designen. En dat is zeer goed gelukt met de Iluma! Kortom, een prachtig Nederlands design horloge dat gecombineerd wordt met doeltreffende efficiëntie.

Eén druk op de knop is voldoende om de wijzerplaat ongeveer 3 seconden volledig te verlichten, het contrast van de cijfer aanduiding op de wijzerplaat en de wijzers doen de rest. Uitstraling en maximale betrouwbaarheid dus. De Kiber® Iluma laat alles samen komen in één horloge.

Quartz horloges van Kiber®

Een quartz horloge, wie heeft dat nou niet? De eenvoud, betrouwbaarheid en gunstige prijsstelling maken dit horloge zeer populair. Bij de opstart van Kiber® was er geen quartz horloge te bekennen in de collectie. Inmiddels is dat wel anders. De Iluma is daarin ons paradepaardje, dit horloge kenmerkt zich door de unieke wijzerplaat, welke je door een eenvoudige druk op de knop kunt verlichten. Geliefd bij jong en oud.

De historie

In 1969 introduceerde de Japanse horlogemaker Seiko het eerste quartz horloge. De introductie van deze nieuwe technologie was behoorlijk uitdagend voor de traditionele producenten van horloges. Zei waren namelijk afhankelijk van mechanische uurwerken. Toch zijn de gevestigde horlogemakers ook snel gekomen met quartz horloges.

Inspiratie

De inspiratie voor de ontwikkeling van nieuwe jubileumhorloges van Kiber® komt overal vandaan. Autosport, motorsport, ruimtevaart en mode zijn belangrijke bronnen voor de ontwikkeling van nieuwe modellen. Het van origine Nederlandse horlogemerk Kiber® is stijlvol, trendy en kwalitatief hoogstaand!

 Voordelen van de Kiber® jubileumhorloge

  • Accuraat en betrouwbaar
  • Te voorzien van tekst of logo
  • Altijd leuk om te krijgen
  • Een Kiber® jubileumhorloge is vooral mooi!

Ga je ook voor stijl, kwaliteit en perfectie? Kies dan voor een Kiber® jubileumhorloge!