Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Klassiek herenhorloge

Klassieke herenhorloges worden steeds vaker gedragen, ook door jonge mannen! Hoe leuk is het om goed gekleed uit te gaan. Daar hoort een klassiek herenhorloge bij om het plaatje compleet te maken. Tegenwoordig wordt een horloge steeds meer gezien als een exclusief maar ook klassiek modeaccessoire voor de man. Het is een klassiek en trendy product dat ook geld mag kosten.

Trendgevoelig

De klassieke herenhorloges van Kiber® moeten passen in het modebeeld van nu en moeten aansluiten op de kleding van de huidige modebewuste man. Leeftijd speelt hierbij geen rol. De huidige modetrends worden door Kiber® nauwgezet gevolgd!

Assortiment klassieke herenhorloges

Kiberwatches heeft diverse klassieke herenhorloges. Of het nu gaat om Automaten, Chronografen of Quartz het is allemaal verkrijgbaar bij Kiberwatches Ook de horlogebandjes zijn er in diverse uitvoeringen. Wel zo stijlvol als alles goed op elkaar aansluit!

Kiber® gelooft in de lange termijn

Merken komen vaak snel, worden kort héél groot en verdwijnen dan in een nog hoger tempo. Kiber® bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. En over 20 jaar zijn wij er nog. Dat is een belangrijke doelstelling van dit oer Hollandse horloge merk. Dan kan alleen als je klantvriendelijk bent en topkwaliteit levert.

Echte klassieke herenhorloges. De Kiber Distinto

Klassieke herenhorloges ontwikkelen is gewoon leuk!

Modellen ontwikkelen is voor Kiber® een groot plezier, het dragen ervan moet een nog groter plezier zijn. Kiber® besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp, productie en kwaliteitscontrole van de horloge collectie. Kiber® zoekt bij het ontwerp altijd naar de beste materialen om een horloge te maken en combineert dat met een eerlijke prijsstelling. Value for money, daar wordt iedereen blij van, geloven wij.

De klant is Koning!

De klant staat bij ons op 1, je kunt ons ook altijd gewoon bellen of e-mailen als je een vraag hebt, bij Kiber® krijg je altijd een persoonlijk reply. Niet van een machine maar gewoon van een gepassioneerd medewerker van ons mooie merk.

Onze state-of-the-art webshop ondersteunt primair de positionering en verkoop van ons merk, wij zijn echt één van de eerste merken die zich in het verleden reeds volledig hebben gericht op internet verkoop, dat doen we als gezegd namelijk al sinds 2008!

De volgende stap van Kiber®

Nu is het tijd voor the next level. Nieuwe mensen, een groter, jonger en dynamisch team, een nieuwe webshop, nieuwe modellen, zelfs een nieuw logo voor alle nieuwe modellen die eraan komen en een zeer select gezelschap van selfsupporting dealers moeten gaan zorgen voor de verdere groei van het Nederlandse merk Kiber®. De exclusieve herenhorloges zijn voor Kiber® een steeds belangrijker segment geworden. Met name uitstraling en topkwaliteit van de uurwerken zijn hier belangrijke uitgangspunten.

Inspiratie is belangrijk bij de ontwikkeling van een klassiek herenhorloge

De inspiratie voor de ontwikkeling van nieuwe klassieke herenhorloge modellen van Kiber® komt overal vandaan. Autosport, motorsport, duiksport en mode zijn belangrijke bronnen voor de ontwikkeling van nieuwe modellen. Het van origine Nederlandse horlogemerk Kiber® is stijlvol, trendy en kwalitatief hoogstaand!

Echter is onze werkelijke bron van inspiratie natuurlijk onze modebewuste klant. Niets is zo leuk complimenten en feedback te ontvangen op de door Kiber® ontwikkelde modellen.