Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Lederen horlogeband

Kiber® lederen horlogebanden

Bij Kiberswatches.com kunt u terecht voor diverse lederen horloge banden. Wilt u eens wisselen van horlogeband en zo uw Kiber® horloge en compleet nieuwe uitstraling geven? Dat is geen enkel probleem. Bij ieder horloge staat aangegeven hoeveel mm de aansluiting is.

Onderhoud

Maak de Kiber® polsband vaak schoon. Horlogebanden kunnen bestaan uit verschillende soorten materialen, van leer tot metaal of rubber. Dit zal afhangen van het design en het beoogde gebruik van het horloge. Lederen banden moeten wat losser worden gedragen in de zomer, aangezien ze zweet zullen absorberen. Wanneer de Kiber® band strak om de pols gedragen wordt kan er geen lucht onder de band komen, dit kan ook zorgen voor uitslag op de pols. Als de band toch vochtig wordt van het zweten, veeg deze dan droog met een zachte doek. Om langer plezier van uw lederen band te hebben, raden wij u aan om de Kiber® horlogeband in te spuiten met een kleurloze leerspray, zo blijft hij langer mooi.

Assortiment

Het assortiment van de Kiber® lederen horlogebanden in ruim. Er zijn diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar. Van stijlvol tot sportief maar ook de kwaliteit is uitmuntend! Gun je Kiber® horloge regelmatig een nieuwe ‘look’! Een mooie lederen band zal hier zeker aan bijdragen.

Bekijk daarnaast onze informatieve video over het verwisselen van een Kiber® horloge band.

Ga je ook voor stijl, kwaliteit en perfectie? Kies dan voor Kiber®!

We wensen je dan ook veel plezier met de kwaliteitshorloges van Kiber®!