Kiber-logo-rood-wit-new
Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Van 20 juli t/m 5 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Verzendingen vinden weer plaats vanaf Maandag 8 Augustus. Wij wensen je een fijne zomer!

heren horloge zwart

Horloges zijn inmiddels een ware cult! Het is gebleken dat een Nederlander gemiddeld 2,8 horloge bezit. Die markt is dus echt groot én groeiende. Daar draagt de smartwatch zeker aan bij, het horloge wat verbinding maakt met de smartphone. Twee horloges dragen kan dan ook tegenwoordig prima! Ook bewaren de meeste mensen de “oude” horloges die niet meer helemaal conform de laatste modetrend zijn, want voor je het weet ben je met hetzelfde horloge weer een trendsetter! De geschiedenis herhaalt zich dus.

Kiber super sub - kroon
Heren Horloge – Automaat – Kiber Super Sub – Zwart
Kiber super sub - kroon
Heren Horloge – Automaat – Kiber Super Sub – zwart blauw
Kiber super sub - kroon
Heren Horloge – Automaat – Kiber Super Sub – blauw rood
Heren horloge – Kiber Avionics – PVD
Kiber Ultra Sub II bandsluiting
Heren horloge – Automaat – Kiber Ultra sub II – zwart
Kiber Ultra Sub II bandsluiting
Heren horloge – Automaat – Kiber Ultra sub II – diep blauw
kiber elements zwart side - Kiber - Chronograaf - Brons horloge
Heren horloge – Kiber Elements – brons zwart
kiber Proxima zwart side - Kiber - Chronograaf - Brons horloge
Heren horloge – Automaat – Kiber Proxima – brons zwart
Kiber Avionics RVS zwart close up
Heren horloge – Kiber Avionics – RVS zwart
Kiber Avionics Leer zwart-close-up-scaled - Chronograaf
Heren horloge – Kiber Avionics – zwart

Een heren horloge zwart kan altijd​

Horloges zijn er dan ook in vele kleuren. De meest fancy kleuren komen voorbij. Kiber® heeft ze ook. Grijs, groen, blauw, bruin – de keuze is reuze. Toch blijft het heren horloge zwart de meest gekozen kleur. Logisch ook, want deze kleur past eigenlijk overal bij want zwart is lekker neutraal. Een zwart heren horloge heeft ook vaak een chique uitstraling. En of je nu een zwart heren horloge draagt bij een pak of gewoon in je casual outfit, het maakt niet uit. Alles past.

Een heren horloge zwart kan altijd​

Kiber kiest ervoor zwarte wijzerplaten meestal te combineren met een zwartlederen horloge band. Op deze manier komen beide goed tot zijn recht. Maar ook roestvrijstaal past hier prima bij. De uitstraling is altijd chique of sportief, zeg maar in harmonie met de uitstraling die bij het model past. Bij Kiber® zit je dus goed als je een zwart heren horloge zoekt. Een auotomaat of quartz, we hebben het allemaal!

Kiber® levert al sinds 2005 horloges. Nog steeds krijgen wij vraag naar de horloges van het eerste uur uit 2005, Kiber® brengt vaak niet modegevoelige en tijdloze horloges die een groot publiek aanspreken. Voor een eerlijke prijs. De kennis en kunde van de mensen bij Kiber® zorgen voor een hoog serviceniveau en een heleboel tevreden klanten over de hele wereld. Het oer Hollandse merk Kiber® is here to stay – over 20 jaar zijn we er nog.

Dankzij alle trouwe Kiber® klanten.