Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Metalen horlogeband

Kiber® metalen horlogebanden

Bij Kiberswatches.com kunt u terecht voor diverse roestvrij stalen horloge banden. Wilt u eens wisselen van horlogeband en zo uw Kiber® horloge en compleet nieuwe uitstraling geven? Dat is geen enkel probleem. Bij ieder horloge staat aangegeven hoeveel mm de aansluiting is.

Onderhoud

Zelfs roestvrijstalen horlogebanden kunnen roest ontwikkelen als gevolg van corrosie en transpiratie die zich ophoopt tussen de schakels van de horlogeband. Met name bij massieve banden van hoge kwaliteit gebeurt dit vaker omdat de openingen tussen deze schakels bijzonder smal zijn. Hier kunnen corrosie en transpiratie makkelijker ophopen. Maak daarom uw Kiber® metalen horlogeband regelmatig schoon met gewoon kraanwater en droog de band met een zachte doek. Pas wel op met schoonmaken als uw Kiber® horloge niet waterdicht is.

Assortiment

Het assortiment van de Kiber® metalen horlogebanden in ruim. Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar. Van stijlvol tot sportief maar ook de kwaliteit is uitmuntend! Gun je Kiber® horloge regelmatig een nieuwe ‘look’! Een mooie metalen horlogeband zal hier zeker aan bijdragen.

Bekijk daarnaast onze informatieve video over het verwisselen van een Kiber® horloge band.

Ga je ook voor stijl, kwaliteit en perfectie? Kies dan voor Kiber®!

We wensen je dan ook veel plezier met de kwaliteitshorloges van Kiber®!