Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie
Kiber watches nieuwe huisstijl en nieuwe richting

Een nieuwe huisstijl, een nieuwe richting!

Een nieuwe huisstijl, een nieuwe richting. Wat houdt dat dan precies in? Waar het als eerste mee begonnen is en wat ook het meeste zal opvallen is dat er voor Kiber een nieuw logo ontwikkeld is. Daarnaast is het team uitgebreid om de kwaliteit en design van Kiber beter bekend te maken in de markt. Benieuwd naar de nieuwe richting die Kiber wil inslaan?

Nieuwe richting en nieuw logo van Kiber

Kiber wil zich nog meer gaan richten op het midden- tot hoog segment van de markt. We willen dan ook meer gebruik gaan maken van de welbekende Zwitserse kwaliteit, automaten etc. Om dit ook duidelijk aan te kunnen geven op onze website hebben wij ervoor gekozen om een kleur rood in ons logo te verwerken. De rode kleur refereert naar de Zwitserse vlag. Wanneer het logo op onze horloges rood is weet je dan ook dat het een Zwitserse klok is. Is je logo zwart? Dan is je klok in een van onze andere geselecteerde fabrieken geproduceerd.

Kiber heeft kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel staan. Het nieuwe logo vinden wij dan ook een luxere uitstraling hebben dan het oude logo van Kiber. Kortom wij zijn er trots op deze nieuwe stap, wat vind jij van ons logo?

Het nieuwe Kiber team!

Kiber is in 2005 opgericht door Richard Kies. Richard heeft samen met zijn familie dit mooie merk gebracht tot waar het nu is. De ambacht en de passie van het ontwerpen tot aan het realiseren van horloges zit in de genen. In 2020 kruisten de wegen van Richard Kies en Jeroen Adriaans elkaar door een leuk kennismakingsgesprek dat was geïnitieerd voor Arjan Keizer. Er was direct een klik tussen Richard, Jeroen en Arjan en nog belangrijker: een enorm gedeelde passie voor horloges. Dit was de start voor de nieuwe richting die Kiber Watches ingeslagen is.

Jeroen Adriaans is een E-commerce ondernemer met een waanzinnig trackrecord. De competenties van Jeroen sluiten daarom ook perfect aan op die van Richard. Arjan is een echte relatiebouwer / marketeer en daarom de aangewezen persoon om het offline gedeelte voor zijn rekening te nemen. Naast de competenties die in dit team aanwezig zijn, werken een 6-tal personen om ervoor zorg te dragen dat de klant zo optimaal mogelijk bediend zal worden, van kleine aanpassingen in de website die ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk kunt bestellen, tot aan een persoonlijk contact aan de telefoon, tot aan tot in de puntjes verpakken van de horloges.

Richard Kies, Jeroen Adriaans en Arjan Keizer hebben daarom besloten om gezamenlijk verder het pad te gaan bewandelen om de groei van Kiber te kunnen gaan versnellen en de merkbekendheid te vergroten.

Een nieuwe website

De nieuwe richting uit zich ook in een nieuwe website. De website van Kiber was in de jaren enorm veroudert, daarnaast wil de e-commerce ondernemer Jeroen natuurlijk zijn kennis en expertise gaan inbrengen. Daarom hebben wij gezamenlijk een nieuwe website ontwikkeld, sinds deze maand (oktober 2020) is deze eindelijk live en daar zijn wij trots op! De website heeft een eigentijds design meegekregen die beter in beeld brengt hoe mooi de horloges in werkelijkheid zijn. Van alle horloges zijn ook nieuwe foto’s gemaakt. Wat vind jij van de productfoto’s?

Daarnaast heeft de met LED verlichte horloge Kiber Iluma een eigen categoriepagina gekregen en kun je ook direct zien welke stijl het beste bij je past. Nu de site live is zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van de nieuwe horloges, uiteraard in lijn met de nieuwe richting die ingezet is. Bij een nieuwe site en een nieuw logo horen natuurlijk ook nieuwe horloges! Benieuwd naar ons huidige assortiment of juist naar onze outletwinkel? We horen graag van je wat je graag terug zou willen zien in onze nieuwe horloges. Als je graag feedback wilt geven neem dan contact met ons op via info@kiberwatches.com met als onderwerp ontwerp horloges en we gaan zeker je feedback meenemen.