Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Outlet

Filter

Kiber® outlet

In verband met de geheel vernieuwde website van Kiber® Watches heeft Kiber® horloges een gedeelte van het horloge programma in de outlet staan. Wil je dus profiteren van hoge kortingen op een Kiber® horloge dan is dit je kans.

Een Kiber horloge voor de helft van de prijs!

Het is tijd voor Kiber® om het horloge assortiment te vernieuwen en te voorzien van het nieuwe logo. Het is nu dus mogelijk om een originele Kiber® aan te schaffen voor de helft van de prijs! Op=Op

Na 15 jaar de eerste outlet

De ambities van Kiber® worden steeds groter en daarbij speelt het internet een steeds grotere rol. Om het imago te versterken hebben we gekozen voor een nieuw en stijlvol logo. Na 15 jaar gaan we ook afscheid nemen van een aantal modellen. Tijd voor een Kiber® outlet dus! Wil je dus in aanmerking komen voor een mooi Kiber® horloge voor een zeer scherpe prijs dan is dit je kans!

Filosofie

Kiber® gelooft in de lange termijn. Merken komen vaak snel, worden kort héél groot en verdwijnen dan in een nog hoger tempo. Kiber® bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. En over 20 jaar zijn wij er nog! Dat is een belangrijke doelstelling van dit oer Hollandse horloge merk. Dan kan alleen als je klantvriendelijk bent en topkwaliteit levert.

Modellen ontwikkelen voor Kiber® is een groot plezier, het dragen ervan moet een nog groter plezier zijn. Kiber® besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp, productie en kwaliteitscontrole van de horloge collectie.

Kiber® zoekt bij het ontwerp altijd naar de beste materialen om een horloge te maken en combineert dat met een eerlijke prijsstelling. Value for money, daar wordt iedereen blij van, geloven wij.

De klant staat bij ons op 1, je kunt ons ook altijd gewoon bellen of e-mailen als je een vraag hebt, bij Kiber® krijg je altijd een persoonlijk reply. Niet van een machine maar gewoon van een gepassioneerd medewerker van ons mooie merk.

Onze state-of-the-art webshop ondersteunt primair de positionering en verkoop van ons merk, wij zijn echt één van de eerste merken die zich in het verleden reeds volledig hebben gericht op internet verkoop, dat doen we als gezegd namelijk al sinds 2008!

Next level voor Kiber® Watches

Nu is het tijd voor the next level. Nieuwe mensen, een groter, jonger en dynamisch team, een nieuwe webshop, nieuwe modellen, zelfs een nieuw logo voor alle nieuwe modellen die eraan komen en een zeer select gezelschap van selfsupporting dealers moeten gaan zorgen voor de verdere groei van het Nederlandse merk Kiber®. En natuurlijk de Kiber® outlet! De kans om voordelig aan een luxe Kiber® horloge te komen. Ga snel naar de outlet en scoor je horloge. Op = Op