Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Over Kiber®

Kiber® is opgericht in 2005 door Richard Kies. Zijn fantasie wordt werkelijkheid. Een eigen horloge merk lanceren, dat is de droom van iedere horloge liefhebber! Het Nederlandse horloge merk Kiber® kent inmiddels tienduizenden enthousiaste dragers. Meer weten over Kiber Watches? Lees dan verder! De ambities van Kiber® worden steeds groter en daarbij spelen het internet en offline sales een belangrijke rol. Om de ontwikkeling van zowel internet als offline sales extra kracht bij te zetten is Richard op zoek gegaan naar de juiste partners om dit te kunnen bewerkstelligen. Uiteindelijk is hij in contact gekomen met Jeroen Adriaans (ondernemer & e-commerce specialist. Jeroen heeft zich in het verleden meerdere malen bewezen en laten zien dat hij weet hoe je een merk in de markt moet zetten. Jeroen richt zich op de organische vindbaarheid, social media en de marketing strategie. Richard zal zich voornamelijk bezig houden met de uitbreiding van de Kiber® horloge collectie, marketing en zijn zoon Zino met de service en logistiek voor on- en offline sales. Als gedreven ondernemers delen wij niet alleen het bedrijf maar ook één grote passie: Kiber® horloges

Historie

In 2005 kreeg Kiber® het levenslicht. Het bedrijf van Richard vertegenwoordigde  jarenlang daarvoor – al vanaf 1996 – o.a. de horlogemerken Kienzle, Beuchat en Breil voor de Benelux als importeur.

Toen Kienzle besloot de markt rechtstreeks te gaan beleveren zonder tussenkomst van een agent of importeur, kon met een afgesproken compensatie bedrag het levenslicht geschonken worden aan Kiber®.

Hiermee kon de volledige collectie, bedrijfsstructuur, positionering en de marketingstrategie van Kiber® zelf worden bepaald zonder overleg te hebben met eigenaren van merken, die vanuit andere landen met hun specifieke culturen er hele andere gedachten op na hielden. Die zelfstandigheid heeft Kiber® gebracht waar het nu is; een stabiel Nederlands merk met fans over de hele wereld.

In 2008 werd er besloten dat Kiber® alleen nog verkrijgbaar zou zijn via internet en tot 2020 is dat zo geweest. Uitsluitend verkoop van fabriek aan consument via internet. Wellicht dat we nu alsnog kiezen voor een zowel online- als offline aanpak.

Filosofie

Kiber® gelooft in de lange termijn. Merken komen vaak snel, worden kort héél groot en verdwijnen dan in een nog hoger tempo. Kiber® bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. En over 20 jaar zijn wij er nog. Dat is een belangrijke doelstelling van dit Nederlands horloge merk. Dan kan alleen als je klantvriendelijk bent en top kwaliteit levert.

Modellen ontwikkelen voor Kiber® is een groot plezier, het dragen ervan moet een nog groter plezier zijn. Kiber® besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp, productie en kwaliteitscontrole van de horloge collectie. Kiber® zoekt bij het ontwerp altijd naar de beste materialen om een horloge te maken en combineert dat met een eerlijke prijsstelling. Value for money, daar wordt iedereen blij van, geloven wij.

De klant staat bij ons op 1, je kunt ons ook altijd gewoon bellen of e-mailen als je een vraag hebt, bij Kiber® krijg je altijd een persoonlijk reply. Niet van een machine maar gewoon van een gepassioneerd medewerker van ons mooie merk.

Onze state-of-the-art webshop ondersteunt primair de positionering en verkoop van ons merk, wij zijn echt één van de eerste merken die zich in het verleden reeds volledig hebben gericht op internet verkoop, dat doen we als gezegd namelijk al sinds 2008!

Nu is het tijd voor the next level. Nieuwe mensen, een groter, jonger en dynamisch team, een nieuwe webshop, nieuwe modellen, zelfs een nieuw logo voor alle nieuwe modellen die eraan komen en een zeer select gezelschap van selfsupporting dealers moeten gaan zorgen voor de verdere groei van het Nederlandse merk Kiber®.

Wij wensen je veel winkelplezier toe!