Gratis verzending Meer dan 15 jaar ervaring​ 100% niet goed geld terug garantie De beste service

Piloten horloges

Een piloten horloge is eigenlijk altijd een chronograaf. Althans dat zou zo moeten zijn. Een chronograaf is namelijk een nauwkeurig meetinstrument. Traditioneel dragen piloten een chronograaf horloge omdat dit meetinstrument (stopwatch) kan helpen bij navigeren wanneer de instrumenten in de cockpit zouden uitvallen. Uiteraard is dat tegenwoordig niet heel relevant meer maar daar vindt de chronograaf wel zijn historie!

Daarnaast moet het horloge duidelijk afleesbaar zijn. Dit heeft natuurlijk te maken met de eventuele trillingen die kunnen ontstaan bij turbulentie.

Vandaar dat piloten horloges over het algemeen wat groter zijn en altijd een duidelijk contrast hebben op de wijzerplaat. De index aanduidingen en wijzers zijn wat prominenter aanwezig dan bij gewone (chronograaf) horloges, wat natuurlijk zorgt voor een goede afleesbaarheid.

Kiber Avionics RVS Blauw

DIAMETER: 47 mm

REF: 7010/1072SS

325,00
Kiber Avionics RVS Zwart

DIAMETER: 47 mm

REF: 7010/1070SS

325,00
Kiber Avionics Blauw

DIAMETER: 47 mm

REF: 7010/1072

295,00
Kiber Avionics Zwart

DIAMETER: 47 mm

REF: 7010/1070

295,00
Kiber Gran Specchio Automaat Mesh

DIAMETER: 48 mm

REF: 6090/1032M

695,00
Kiber Gran Specchio Automatic chrono bruin

DIAMETER: 48 mm

REF: 6090/1034

1.595,00
Kiber Gran Specchio Automatic chrono mesh

DIAMETER: 48 mm

REF: 6090/1034

1.595,00
Kiber Gran Specchio Automaat

DIAMETER: 48 mm

REF: 6090/1032

595,00
Kiber Fortezza Rosé Gold

DIAMETER: 47 mm

REF: 7100/1066

175,00
Kiber Fortezza Black

DIAMETER: 47 mm

REF: 5100/1022

175,00
Kiber Liberale Sabbia

DIAMETER: 40 mm

REF: 9020/1088

165,00
Kiber Fortezza Creme

DIAMETER: 47 mm

REF: 5100/1024

175,00

Trendgevoelig en functioneel

De Piloten horloges van Kiber® moeten passen in het modebeeld van nu en moeten aansluiten op de kleding van de huidige modebewuste man. Of dit nu dienstkleding is van een piloot of de gewone vrijetijdskleding van de moderne man. De huidige modetrends worden door Kiber® nauwgezet gevolgd!

Het assortiment van Kiber®

De Kiber® Avionics is dan ook één van de prominente piloten horloges in de collectie. De Avionics wordt geleverd met een lederen horlogeband in zwart en bruin met de herkenbare metalen studs aan de bovenzijde van de horlogeband.  Voor de liefhebber is de Avionics er ook in een uitvoering met massieve roestvrijstalen horlogeband. Deze roestvrijstalen horlogeband heeft een beveiligde vouwsluiting. De Chronografen zijn is allemaal verkrijgbaar bij Kiberwatches.com

Kiber® gelooft in de lange termijn

Merken komen vaak snel, worden kort héél groot en verdwijnen dan in een nog hoger tempo. Kiber® bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. En over 20 jaar zijn wij er nog. Dat is een belangrijke doelstelling van dit oer Hollandse horloge merk. Dan kan alleen als je klantvriendelijk bent en topkwaliteit levert.

Piloten horloges van Kiber

Piloten horloges ontwikkelen is gewoon leuk!

Modellen ontwikkelen zoals de piloten horloges is voor Kiber® een groot plezier, het dragen ervan moet een nog groter plezier zijn. Kiber® besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp, productie en kwaliteitscontrole van de horloge collectie. Kiber® zoekt bij het ontwerp altijd naar de beste materialen om een horloge te maken en combineert dat met een eerlijke prijsstelling. Value for money, daar wordt iedereen blij van, geloven wij.

De klant is Koning!

De klant staat bij ons op 1, je kunt ons ook altijd gewoon bellen of e-mailen als je een vraag hebt, bij Kiber® krijg je altijd een persoonlijk reply. Niet van een machine maar gewoon van een gepassioneerd medewerker van ons mooie merk.

Onze state-of-the-art webshop ondersteunt primair de positionering en verkoop van ons merk, wij zijn echt één van de eerste merken die zich in het verleden reeds volledig hebben gericht op internet verkoop, dat doen we als gezegd namelijk al sinds 2008!

De volgende stap van Kiber®

Nu is het tijd voor the next level. Nieuwe mensen, een groter, jonger en dynamisch team, een nieuwe webshop, nieuwe modellen, zelfs een nieuw logo voor alle nieuwe modellen die eraan komen en een zeer select gezelschap van selfsupporting dealers moeten gaan zorgen voor de verdere groei van het Nederlandse merk Kiber®. De exclusieve herenhorloges zijn voor Kiber® een steeds belangrijker segment geworden. Met name uitstraling en topkwaliteit van de uurwerken zijn hier belangrijke uitgangspunten.

Inspiratie is belangrijk bij de ontwikkeling van piloten horloges

De inspiratie voor de ontwikkeling van nieuwe piloten horloge modellen van Kiber® komt overal vandaan. Autosport, motorsport, duiksport en mode zijn belangrijke bronnen voor de ontwikkeling van nieuwe modellen. Het van origine Nederlandse horlogemerk Kiber® is stijlvol, trendy en kwalitatief hoogstaand!

Echter is onze werkelijke bron van inspiratie natuurlijk onze modebewuste klant. Niets is zo leuk complimenten en feedback te ontvangen op de door Kiber® ontwikkelde modellen.