Kiber-logo-rood-wit-new
Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Swiss horloge

Zwitserse horloges worden steeds vaker gewaardeerd! Veel mannen gaan alleen voor topkwaliteit. Het Swiss horloge wordt echt gezien als een sieraad. Hoe leuk is het om goed gekleed uit te gaan. Daar hoort een Swiss made horloge bij om het plaatje compleet te maken. Tegenwoordig wordt een horloge steeds meer gezien als een exclusief en design modeaccessoire voor de man. Designproducten van zeer hoge kwaliteit zijn populair en erg gewild!

Kiber grand specchio automaat Milanese detail
Heren horloge – Automaat – Kiber Gran Specchio – Milanese (mesh)
Kiber grand specchio automaat leder
Heren horloge – Automaat – Kiber Gran Specchio – lederen band
Swiss horloge case back

Design en topkwaliteit

De Swiss horloge van Kiber® moeten passen in het modebeeld van nu en moeten aansluiten op de kleding van de huidige modebewuste man. Leeftijd speelt hierbij geen rol. De huidige modetrends worden door Kiber® nauwgezet gevolgd! Liever iets langer doorsparen en echt iets moois kopen heeft de voorkeur bij veel jonge modebewuste mannen.

Het assortiment van Kiber®

Kiberwatches heeft diverse Swiss made horloges. Of het nu gaat om AutomatenChronografen of Quartz het is allemaal verkrijgbaar bij Kiberwatches.com. Ook design horlogebanden zijn er in diverse uitvoeringen. Wel zo stijlvol als alles goed op elkaar aansluit!

Kiber® gelooft in de lange termijn.

Merken komen vaak snel, worden kort héél groot en verdwijnen dan in een nog hoger tempo. Kiber® bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. En over 20 jaar zijn wij er nog. Dat is een belangrijke doelstelling van dit oer Hollandse horloge merk. Dan kan alleen als je klantvriendelijk bent en topkwaliteit levert.

Een Swiss horloge ontwikkelen is topsport!

Modellen ontwikkelen is voor Kiber® een groot plezier, het dragen ervan moet een nog groter plezier zijn. Kiber® besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp, productie en kwaliteitscontrole van onze Swiss horloge collectie. Kiber® zoekt bij het ontwerp altijd naar de beste materialen om een horloge te maken en combineert dat met een eerlijke prijsstelling. Value for money, daar wordt iedereen blij van, geloven wij.

De klant is Koning!

De klant staat bij ons op 1, je kunt ons ook altijd gewoon bellen of e-mailen als je een vraag hebt, bij Kiber® krijg je altijd een persoonlijk reply. Niet van een machine maar gewoon van een gepassioneerd medewerker van ons mooie merk. Onze state-of-the-art webshop ondersteunt primair de positionering en verkoop van ons merk, wij zijn echt één van de eerste merken die zich in het verleden reeds volledig hebben gericht op internet verkoop, dat doen we als gezegd namelijk al sinds 2008!

De volgende stap van Kiber®

Nu is het tijd voor the next level. Nieuwe mensen, een groter, jonger en dynamisch team, een nieuwe webshop, nieuwe modellen, zelfs een nieuw logo voor alle nieuwe modellen die eraan komen en een zeer select gezelschap van selfsupporting dealers moeten gaan zorgen voor de verdere groei van het Nederlandse merk Kiber®. De Zwitserse horloges zijn voor Kiber® een steeds belangrijker segment geworden. Met name uitstraling en topkwaliteit van de uurwerken zijn hier belangrijke uitgangspunten.

Inspiratie is belangrijk bij de ontwikkeling van een Swiss made horloge

De inspiratie voor de ontwikkeling van nieuwe Swiss horloge van Kiber® komt overal vandaan. Autosport, motorsport, duiksport en mode zijn belangrijke bronnen voor de ontwikkeling van nieuwe modellen. Het van origine Nederlandse horlogemerk Kiber® is stijlvol, trendy en kwalitatief hoogstaand!

Echter is onze werkelijke bron van inspiratie natuurlijk onze modebewuste klant. Niets is zo leuk complimenten en feedback te ontvangen op de door Kiber® ontwikkelde modellen.