Uitstekend 5 / 5
5/5
Nederlands horlogemerk (sinds 2005) 100% niet goed geld terug garantie

Verzending

Na het plaatsen van uw bestelling / Kiber horloge ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Uw bestelling kan worden verzonden naar een door jou gekozen adres (thuis, werk, etc.). Het is niet mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt. Uw pakketje zal worden geleverd door een pakketbezorger.

Verzendkosten

De kosten voor verzenden zijn €4,95 voor bestellingen binnen Nederland en België. Voor bestellingen boven €55,- is de verzending gratis. Voor alle overige Europese landen geldt een verzendtarief van €9,95 en vervallen de verzendkosten bij een orderwaarde vanaf €100,-.

Levertijden

Heeft u uw bestelling geplaatst op maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur? Dan wordt deze binnen 24 uur verstuurd (met uitzondering van feestdagen). Verzenden naar het buitenland kan helaas iets langer duren. De levertijden kunt u terugvinden in de onderstaande tabel:

Volg uw bestelling

Op het moment dat wij uw bestelling hebben verstuurd ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Deze e-mail bevat een link om uw pakket te volgen. Geen e-mail ontvangen of niet traceerbaar? Neem in dat geval contact op met de klantenservice.